Carmen terhesen :)

Carmen Villalobos - Interjú

Carmen Villalobos, a 25 éves kolumbiai színésznő olyan főszerepet vállalt el, amely olyan kényes témákat érint, mint a prostitúció, a mellimplantátumok és a drogok, ennek ellenére komoly feltételeket szabott, hogy ne kelljen levetkőznie egy jelenetben sem.
A karrierje a kolumbiai Canal Caracol csatornánál kezdődött egy gyerekműsorban, a ?Club 10-ben?, majd volt színházi szerepe is. Később átlépett a telenovellák világába és szerepelt több kolumbiai sorozatban is: Amor a la plancha és Dora, la celadora. Az Egyesült államokban az ismertséget Trinidad Ayala szerepével érte el a ?La tormenta? c. novellában. A Sin senos no hay paraiso (Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom) c. novellában játszott főszerepével hirtelen nagyon népszerű lett és a Telemundo két éves exkluzív szerződést is kötött vele.

 - Nehéz volt eljátszani a szerepet?
Catalina nagyon árnyalt személyiség, aki rengeteget változik. Általában a televízióban a karakterek egyszerűen jók vagy rosszak, de ebben az esetben más területeket is érintünk. Ezek valós személyiségű emberek, átlagosak és, mint színész sok mindent kipróbálhatsz velük. Számomra áldás volt eljátszani egy ilyen szerepet.

- Tetszett volna, ha más szerepet kellett volna játszanod a sorozatban?
Nem, amióta felhívtak és mondták, hogy a szerep Catalináé, rendkívül boldog voltam. Ez egyike azon szerepeknek, amelyeket sok színésznő szeretne eljátszani, mert több árnyalatot is megmutathatsz magadból.

- Mennyire hasonlítasz hozzá?
Annak ellenére, hogy Cata egy törekvő és kiállhatatlan lány, meg egy kicsit bolond is, hatalmas szíve van. Mindig a családjára gondol. És Carmen Villalobos ilyen. A családom mindenek felett áll. Ez egy olyan dolog, amit óvni kell és ebben hasonlítunk egymásra.

- Képzelted volna valaha, hogy egy ilyen sikeres sorozat főszereplője leszel?
Láttam az eredeti sorozatot az elejétől a végéig, de soha nem gondoltam volna, hogy a főszereplő bőrében végzem.

- Mi a történet üzenete?
A párbeszédek bármelyik családba beillenének. A szülőknek tudniuk kellene, hogy mit csinálnak a gyerekeik. Sok lány beleesik ebbe a csapdába úgy, hogy az otthonaikban fogalmuk sincs róla.

- Carmen, hogyan készültek a meztelen jeleneteitek?
Van egy fantasztikus rendezőnk, Miguel Varoni, aki nagyon vigyázott erre. Az erősebb jelenetekben soha nem éreztem magam kényelmetlenül vagy tényleg megtámadottnak és nem zavart, hogy néztek. Nagyon vigyáztak rám, például mindenki kiment a teremből és csak az operatőrök maradtak. Ráadásul én mindig vigyáztam, hogy ne látszódjon semmim, nem szeretem, hogyha a színésztársaim látnak.

- Milyen élmény volt eljétszani a főszerepet ebben a sorozatban?
Hatalmas felelősség volt, de mivel a történet ennyire jól megvolt írva, ilyen fényűző szereposztással és jó rendezéssel, valójában csak annyit kellett tennem, hogy a legjobbat adjam magamból.

- A sorozat előtt ismerted Gustavo Bolivar: Sin tetas no hay paraiso c könyvét? (a sorozat ezen a köynvön alapul ? a fordító) Nem, sajnos nem ismertem, csak a Caracol minisorozatát láttam. A könyvet pedig a szerepem miatt olvastam csak.

- Hatással volt az eredeti sorozat az alakításodra?
Egyáltalán nem, láttam az eredeti verziót és nagyon tetszett, de egy hosszú hónapig próbáltunk a rendezővel (Miguel Varoni) és ekkor született meg Catalina, majd hozzáadtam a személyes ötleteimet.

- Levetkőznél, ha a forgatókönyv megkövetelnél?

Soha. Szokták mondani, hogy az idő múlásával meg fog változni a véleményem, de ezekből a dolgokból nem engedek. Nem az én stílusom és úgy érzem nincs is rá szükségem. Tisztelem azokat, akik megteszik, de én nem fogom.

- Milyenek voltak a csókjelenetek?

Annak ellenére, hogy telenovelláról van szó, nem voltak komolyabb csókjelenteim. Volt egy jelenet Danilo Santos-szal, ahol sztriptízelnem kellett, de Miguel Varoni zseniálisan megoldotta, minden el volt terevezve pontról pontra. Például pontosan megmondta, hogy meg kell csókolnom valakit így és később megvágják és megcsinálják úgy, hogy szép legyen.

- Hogyan teremted meg az egyensúlyt a magánéleted és a munkád között?

Amikor a mexikói Durango-ba kellett utaznom, ahol néhány jelenetet vettünk fel, az volt az első utazásom egyedül és borzalmas volt. A legrosszabb az idő, mivel szeretek a családommal lenni, vasárnap az anyukámmal ebédelni. Szeretek otthon lenni. Modern nő vagyok, nem vagyok háziasszony, de mosogatok és én ?parancsolok? a konyhámban. Kivéve a főzést, mert szerintem ez a világ legunalmasabb dolga.

- Mi a véleményed a kislányokon végzett plasztikai műtétekről?

Nem tetszik, hogy 15 éves kislányok mellplasztikát kérnek ajándékba a szüleiktől, de a legrosszabb, hogy a szülők teljesítik is ezeket a szeszélyeket, pedig nincs is rá szükségük. Nem ítélem el az ilyen műtéteket, az a rossz, ha olyan helyen végzik, ahol nincs is rá szükség és még mielőtt a gyerekek megállnának a fejlődésben.

- Végeztetnél magadon ilyen műtétet?
Nem értek egyet vele, de ha eljön az ideje, hogy szükségem lesz rá, megteszem. Nem mániám a külsőm, tehetségnek is kell mögötte lennie.

- A párod, a kolumbiai színész, Juan Sebastian Caicedo és a kolumbiai sajtótól nagyon sok kritikát kaptál, ?férjrablónak? neveztek.

Elszomorít, hogy a sajtó olyan információkat használ, amikről semmit sem tud. Sebastiannal nagyon jól megvagyunk. A ?Nadie es eterno en el mundo? forgatásán ismerkedtünk meg, addigra már véget ért az előző kapcsolata és én is sokat hezitáltam.

- Ezek szerint nagyon szerelmes vagy?

Nagyon, nem tudom elhinni, hogy találkoztam egy ilyen csodálatos emberrel.

- Mik a terveid a jövőre nézve?

Most a Telemundo-val kötött szrződésemet teljesítem, éppen a Ninos ricos, pobres padres című telenovellát forgatjuk.
Oldalmenü
Naptár
Szavazás
milyen az oldal??
lehet rajta javítani!
ronda