Ninos Ricos, Pobres Padres

 

A történet:

Alejandra (Carmen Villalobos) egy gyönyörű mexikói nemzetiségű lány, aki egész eddigi életéz az egyesült államokba élte le, ahová anyja illegális bevándorlóként érkezett, de sajnos  az évek hosszú során sem zöldkártyát sem állampolgárságot nem sikerült szereznie. Ez miatt mindkettőjüknek el kell hagynia az országot és vissza kell térniük Mexikóba.
Alejandra nincs könnyű helyzetben, hosz nem csak hogy az Egyesült államokbeli barátai kell elhagynia, de a főiskolíát is, ahol eddig tanult és amit nemsokára befejez. A helyzetét még jobban megnehezíti az is, hogy anyja családját nem ismeri, csak annyit tud róluk, hogy nagyon gazdagok. Anyja pedig néhány szomorú múltbeli eset miatt hagyta el hazáját, és a családját is.
Alejandra tehát rá van kényszerülve, hogy egy számára idegen közegben és idegen országban kezdjen új életet. Egy nagyon exkluzív főiskolát kezd látogatni, ahová csak a felső tízezer gyermekei járnak, akiknek az egész életük csak a pénzről szól. Tudják hogy minden örölnek, ennek ellenére mindíg több és több pénzt szeretnének birtokolni. Alejandra már az első nap intrikák áldozata lesz, hisz mindenki csak egy szegény betolakodónak tartja?

Szereplők:

 

 

Carmen Villalobos - Alejandra

Aylín Mújica - Veronica

Fabiola Campomanes - Lucia

Juan Sebastian Caicedo - Esteban

Aldemar Correa - David

Margarita Mu?oz - Isabella

 

Didier Van der Hove - Cesar

Conrado Osorio - Eduardo

Andrés Fierro - Diego

Carlos Arturo Buelvas - Santiago

Paula Barreto - Dorotea

Javier Jattin - Matías

Juan David Agudelo - Juan

Monica Pardo - Anaís

Alexander Gil - Mr. Donelly

Margarita Vega - Juliana

Gabriel Valenzuela - Gabriel

Maleja Restrepo - Amelia

 

 

 

     

 

   

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
milyen az oldal??
lehet rajta javítani!
ronda